2014-09-11 08:35:41• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma nagy szüksége lesz a rugalmasságára

Napi horoszkóp szeptember 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az ön munkájában nagyon fontos a kapcsolat: most javíthat a kollégáival való viszonyán. És nem is csak a sajátján! A mai napon kibékítheti „örök” haragban álló munkatársait. Használja a diplomáciai érzékét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon végre egy kis levegőhöz juthat: a nagy kapkodásnak egy időre vége, és el tudja intézni régóta elintézetlen ügyeit. Még arra is marad ideje, hogy egy kicsit kikapcsolódjon a barátaival ebédidőben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Fáradtnak és lehangoltnak érezheti magát, aminek a hátterében nem pusztán a kialvatlanság állhat. Lehetséges, hogy változtatnia kellene az étrendjén, és a kalóriadús étkezést egészségesebbel kellene helyettesítenie.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma a legnagyobb veszély az lehet önre nézve, hogy időzavarba kerül, és miközben alig tud végigevezni pillanatnyi feladatai között, elfeledkezik a legfontosabbról. Valakit fel kellene köszöntenie, vagy meg kellene gratulálnia

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne csak a saját gondjaival törődjön! Valakinek igencsak szüksége lenne az ön támogatására. Most olyan helyzetbe hozta a sorsa, hogy nemcsak magán, de másokon is bőven segíthet. Tegye meg még ma!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érezheti, hogy valaki nem túl fair módon harcol az ön érdekei ellen a munkahelyén. Ha jogos az aggodalma, még ma beszéljen a főnökével! A legjobb, ha már előre tisztázza magát, még mielőtt a vádak elérnék.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Csupa izgalom az élete: a munkájában és a magánéletében is egyfajta zaklatottság lehet az úr. Szinte percről percre alakulnak az események, alig tudja követni a változásokat. Ma nagy szüksége lesz a rugalmasságára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A kedvese talán tartózkodóbbnak mutatkozik, mint amilyennek ön szeretné látni. Ámde éppen ez a hűvösség a záloga a hűségének is. Márpedig önnek ez mindennél fontosabb. Becsülje meg őt, örüljön annak, ami van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Figyeljen jobban oda az egészségére, és a jelentéktelennek tűnő problémákat se hanyagolja el. A Mars az ön jegyéhez közelít, de jelen pozíciójában még inkább a lázas betegségeknek kedvez. Öltözzön melegebben!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma ismét jelentős fordulóponthoz érkezhet az élete: a főnöke olyan feladattal bízza meg, amiről már régóta álmodozott. Most ne törődjön a részletkérdésekkel! Ha még nincs is minden egészen rendben, de kezébe veheti a sorsát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma csupa jó dologra számíthat: ha eddig bizonytalannak érezte sorsát, munkahelyét, akkor most végre bízhat a jó fordulatban. Igaz, ez jelentős kihívást, rengeteg munkát jelent önnek a közeljövőben. De jó pénzt is, amire nagy szüksége van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Általában ön az, aki mások sorsát a szívén viseli. Ma azonban ön szorulhat éppen segítségre. Szerencsére akad valaki, egy sorstársa, aki jó tanácsokkal, s talán még többel is szolgálhat. Hallgasson az idősebb, tapasztaltabb kollégáira!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: